PARTIES

edinstvenamakedonija.mkrodina.org.mklevica.mkintegra.org.mkintegra.mkglaszamakedonija.mkpodem.org.mkgrom.mk
ПРАВАТА НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО ЧЛЕНКИТЕ НА ЕУ И НАТО, БУГАРИЈА И ГРЦИЈА! Јавно се обраќаме до почитуваниот премиер на Бугарија г. Кирил Петков, со цел да укажеме дека постоењето на Македонците во Бугарија не зависи од желбата на политичарите во Бугарија! Да ги потсетиме политичарите во Бугарија, дека Македонците во Бугарија имаат ...
РОДИНА МАКЕДОНИЈА ПРЕДЛОГ МЕРКИ ЗА КРИЗАТА СО ПЛАНДЕМИЈАТА! Родина Македонија будно ја следи состојбата со Пландемијата со Ковид 19, која во суштина е глобален проект од исклучиво материјалистички алчно корпорациски побуди.Поминаа веќе 2 години од почетокот на Кризата со Сарс Ков 2 и денес со сигурност може да ...
ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА! Да го споменеме и вчерашниот ден 11 јанури, кој беше црешата на Хибридната војна водена од западните агенти, пред се ЦИА и американската амбасада, каде дојде до промена на името, спротивно на волјата од референдумот од 30 септември 2018 и ...
ШТО МИСЛЕВТЕ, ДЕКА ТАЧЕ ЌЕ СРКА ОД ИСТА КАЛЕНИЦА И СО ИСТА ЛАЈЦА СО КОЈА... РЕАКЦИЈА- РЕАЛНА ПАРОДИЈА
(Нов прибор за јадење и опрема за новиот владин состав, во вредност од 37 000 евра, една чинија со вредност од 88 евра, еден нож со вредност од 10 евра…)
Без разлика што му се поклони и ...
На седница на Централниот Одбор на ПОДЕМ, која се одржа во Кавадарци се потврдија кандидатите за членови на советите и за градоначалници.
ПОДЕМ во дел од општините на претстојните локални избори ќе настапи како дел од коалицијата “Македонија за сите ...
Честит 8-ми Септември, Денот... На сите граѓани им го честитаме “8-ми Септември” – Денот на независноста на Република Македонија!
Новогодишно обраќање на лидерот на ИНТЕГРА Нека е благословена 2021 година, нека благодатта и милоста Божја ги допре срцата на нашиот народ македонски, на сите Вас драги наши, а претстојните Божиќни празници ги израдуваат Вашите срца и души.
 
Линк до видеото
 
Бидете ни благословени!
...
Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за попис  
Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за попис во собраниска процедура и Попис 2021
 
Почитувани,
Ве покануваме да ја проследите, а воедно и да известите за претстојната прес конференција на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА. 
На прес конференцијата ќе ...
Семинар: „Од идеја до мерливи резултати“ Семинар: „Од идеја до мерливи резултати“
 
Датум: 30 ноември 2019
Почеток: 10:00 – 15:00 ч.
Времетраење на семинарот: Еднодневен, четири презентации од 45 мин, со паузи
 
Цели:
Со реализација на семинарот се реализира основната цел на проектот: едукација ...
Институтот Интегра – членка на SALLUX
Институтот Интегра – членка на SALLUX
На 13 јуни 2019 година, на осмото Генерално собрание на членките на SALLUX што се одржа во Будимпешта како полноправен член беше примен и ИНТЕГРА – Институтот за вредносна и доблесна политика од Македонија.
Традиционалниот годишниот настан на Salt & ...

Load More