PARTIES

Единствен Македонија.mkЕдинствена Македонија (youtube)Родина МакедонијаРодина Македонија (youtube)ЛевицаЛевица (youtube)Интегра 1Интегра 2Глас за МакедонијаПОДЕМГРОМ
АПЕЛ ЗА МАСОВНО ПОТПИШУВАЊЕ НА ИЗЈАВАТА ЗА ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА МПЦ-ОА #ОРГАНИЗАЦИЈАТАРОДИНАМАКЕДОНИЈА
Испраќа јавен АПЕЛ ЗА МАСОВНО ПОТПИШУВАЊЕ НА ИЗЈАВАТА ЗА ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА МПЦ – ОА
РОДИНА МАКЕДОНИЈА ja споделува загриженоста ...
Поедници блиски до СДСМ го уништуваат коритото на реката Брегалница за личен профит Пратеничко прашање на пратеникот Борислав Крмов од Левица кон Заменик министерката за животна средина и просторно планирање.
Прашањето е за проблемот со уништување на коритото на реката Брегалница ...
ЗАБЕГАВТЕ 780% ! Уставниот суд, инаку уште една недостојна институција која зема плата од Буџетот на Република Македонија, односно од народната каса, а кој испорачува континуирана неправда, непочитување и кршење на Ус ...
Ќе се оддржи 25 Седница на Совет на Општина Кавадарци
Ќе се оддржи 25 Седница на Совет на Општина Кавадарци
Заради отчетност и учество на јавноста во локалната политика, Левица ЛО Кавадарци го објавува дневниот ред на закажаната седница на Советот на Општина Кавадарци за 05.04.2023 година.
Решението за с ...
РОДИНСКИ РАЗГОВОРИ, 31.03.2023 (петок), 21:30 ТЕМA: „ГЕОПОЛИТИЧКИТЕ ПРОМЕНИ ШАНСА ЗА МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИТЕ“
УЧЕСНИЦИ: Владимир Трајковски и Зоран Јованчев, членови на Претседателството на Родина Македонија
Во живо на нашиот јутуб канал.
...
Власта ги прикажува поразите како успеси Откако владата донесе одлуки за привремено замрзнување на цените на лебот, макароните, сирењето, јајцата и оризот, често ги гледаме Ковачевски и Бектеши во потрага по евтини продукти, како парадираат ...
Младите ќе ги предводат геополитичките промени во светот Во рамките на Младинскиот Форум за Развој „МОСТ на иднината”, (кој се одржува во Пекинг, претседателот на Црвена Младина – Марио Јанески во своето обраќање ги адресираше проблемите со кои се соо ...
Конечен Извештај за изврешена ревизија на вкупниот Финансиски извештај Конечен Извештај за изврешена ревизија на вкупниот Финансиски извештај со спецификација на трошоците за приходите и расходите во изборната кампања и ревизија на усогласеност на Граѓанска Опција за Мак ...
ТРИ ГОДИНИ ПОД ОФИЦИЈАЛНА НАТО ЧИЗМА Колумна: Елизабета Чингарова Матевска, член на Претседателството на Родина Македонија
Ако според НАТО стандардите, северЏганија не смее да има воени авиони, ЧУМУ ТОГАШ НЕ НАДЛЕТУВААТ ТУЃИ БОМБАРДЕР ...
IV КОНГРЕС НА ПОДЕМ “OБЕДИ...
IV КОНГРЕС НА ПОДЕМ “OБЕДИ...
Ве известуваме дека Партијата на Обединети Демократи на Македонија – 
ПОДЕМ, во 30.10.2022, го одржа Четвртиот Конгрес (“Обединети за стабилна 
Македонија”), во големата сала на Народниот театар в ...
На седница на Централниот Одбор на ПОДЕМ, која се одржа во Кавадарци се потврдија кандидатите за членови на советите и за градоначалници.
ПОДЕМ во дел од општините на претстојните локални избори ќе ...
Новогодишно обраќање на лидерот на ИНТЕГРА Нека е благословена 2021 година, нека благодатта и милоста Божја ги допре срцата на нашиот народ македонски, на сите Вас драги наши, а претстојните Божиќни празници ги израдуваат Вашите срца и души.
& ...
Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за попис  
Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за попис во собраниска процедура и Попис 2021
 
Почитувани,
Ве покануваме да ја проследите, а воедно и да известите за претстојната прес кон ...
Семинар: „Од идеја до мерливи резултати“ Семинар: „Од идеја до мерливи резултати“
 
Датум: 30 ноември 2019
Почеток: 10:00 – 15:00 ч.
Времетраење на семинарот: Еднодневен, четири презентации од 45 мин, со паузи
 
Цели:
Со реал ...
Институтот Интегра – членка на SALLUX
Институтот Интегра – членка на SALLUX
На 13 јуни 2019 година, на осмото Генерално собрание на членките на SALLUX што се одржа во Будимпешта како полноправен член беше примен и ИНТЕГРА – Институтот за вредносна и доблесна политика од Макед ...

Load More