1932.11.20_Ellas, núm26, Madrid

1932.11.20_Ellas, núm26, Madrid

Македонците наведени како една од „малите нации кои се борат за независност“, спомнати во каталонскиот весник „Ellas“, покрај Ирците, Баскијците, Галицијанците.

 

Посочил: Види Види