Збирка народни сведоштва – Беломорско 2020-2021 (видео листотека)

 

Збирка на видеа (снимени од 2020 до 2021 година ) со разни дружбени сведоштва за македонскиот народ во јужниот дел од Македонија.

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.