Збирка народни сведоштва – Мала Преспа, Голо Брдо, Гора (видео листотека)

Збирка народни сведоштва – Мала Преспа, Голо Брдо, Гора (видео листотека)

 

Збирка на видеа со разни дружбени сведоштва за македонскиот народ во западниот дел од Македонија.

 

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.