1908.01.01_Charles Morris – ‘Historical Tales’, Philadelphia & London

1908.01.01_Charles Morris - 'Historical Tales', Philadelphia & London

„… Македонија лежи северно од Грција. Нејзиниот народ не биле Грци, ниту слични на Грците во нивните обичаи. … Тесалија е најсеверната држава од Грција …“

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *