1941.03.14_The McDowell times, i8, Keystone, West Virginia

1941.03.14_The McDowell times, i8, Keystone, West Virginia

Уште една американска новинарска вест која јасно зборува за бугарскиот придонес кон напредокот на нацистичката политичка и воена машинерија на Балканот.

1941.03.14_The McDowell times, West Virginia 1941.03.14_The McDowell times, West Virginia

 

Посочил: Саша Узунов
Извор: Конгресна Библиотека