2010+_Бугарски историски лажирања

2010+_Бугарски историски лажирања

Слика од бугарскиот пронацистички настроен цар Борис направена во Софија 1937 година, од бугарските пропагандисти претставена како слика во Скопје.

Посочил: Драган Маркоски

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *