1400+_E bukura More (Italian arbareshe nostalgia song for home in More at Peloponnese Peninsula)

1400+_E bukura More (Italian arbareshe nostalgia song for home in More at Peloponnese Peninsula)

Старата арбарешка песна од Калабрија која изразува носталгија за корените од Мореа на Пелопонез. Што докажува за силното албанско етничко присуство и во најјужните територии на Грција.

O beautiful Morea*!
O beautiful Morea!
Since I left you, I never saw you again
Since I left you, since I left you, since I left you, I never saw you again

There I have my lord father, there I have my lady mother
There I also have my brother
All of them, all of them, all of them covered under the ground

O beautiful Morea!
Since I left you, I never saw you again
Since I left you, since I left you, since I left you, I never saw you again

There I have my lord father, there I have my lady mother
There I also have my brother
All of them, all of them, all of them, covered under the ground

O beautiful Morea!

Посочил: Арсим Зеколи

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *