1830_Jacob Philipp Fallmerayer – ‘Geschichte der Halbinsel Morea während des Mittelalters’

1830_Jacob Philipp Fallmerayer - 'Geschichte der Halbinsel Morea während des Mittelalters'

Jacob Philipp Fallmerayer тврди дека ниту култоролошки ниту крвно не останала никаква врска на старите Хелени со христијаните кои во неговото време живееле на хеленскиот простор.

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *