Збирка народни сведоштва – Беломорско 1990-1999 (видео листотека)

Збирка народни сведоштва – Беломорско 1990-1999 (видео листотека)

 

Збирка на видеа (снимени од 1990 до 1999 година ) со разни дружбени сведоштва за македонскиот народ во јужниот дел од Македонија.

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.