1927_МПО, 6та Конвенција, Акрон – Охајо, САД

1927_МПО, 6та Конвенција, Акрон - Охајо, САД

Шеста годишна конвенција на Македонската Политичка Организација. Со секогаш присутниот слоган „Македонија на Македонците!“

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *