Збирка лични сведоштва – Беломорско (видео листотека)

Сведоштва лични – видео листотека, Беломорско

 

Збирка на видеа со разни лични сведоштва на Македонците од јужниот дел од Македонија.

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.