Збирка лични сведоштва – Пиринско (видео листотека)

Сведоштва лични - видео листотека, Пиринско

 

Збирка на видеа со разни лични сведоштва на Македонците од источниот дел од Македонија.

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.