Збирка народни сведоштва – Мала Преспа, Голо Брдо, Гора (видео листотека)

Сведоштва народни – видео листотека, Мала Преспа, Голо Брдо

 

Збирка на видеа со разни дружбени сведоштва за македонскиот народ во западниот дел од Македонија.

 

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.