Оддел: 02 Необнародени Македонци

Оддел за објава на содржини поврзани со заборавени Македонци.

Заслужни Македонци - д-р Анастас Коцарев
Posted in 02 Необнародени Македонци Историја

Заслужни Македонци – д-р Анастас Коцарев

Градоначалникот на општина Бонди и член на Парискиот регионален совет г. Стефен ЕРВЕ во придружба од советникот за култура и одбележување настани г. Отман АСАДИ и претседателот на здружението „Заборавени Македонци“ од Париз, г. Златко НИКОЛОВСКИ полагаат венец на гробот…