Оддел: 17.2 Само слика

Податоци поткрепени СО СЛИКА БЕЗ ПОСОКА, кои не се поврзани со самобитноста на македонскиот народ, но кои ги рушат националните табуа на АЛБАНСКИТЕ негатори.

Posted in 17.2 Само слика

1941 ~ 1944_Албански фашисти на смотра пред Мусолини

Posted in 17.2 Само слика

1903+_Албанскиот башибозук под Отоманска команда

Албанскиот башибозук под Отоманска команда мотивиран со дозвола за пљачкање. Споредено со редовната турска војска далеку посуров во односот кон православното население.