Оддел: Ж03 Родољубен Разгласникар

Posted in Коалиција за заштита на децата

ДО ВЧЕРА ЖРТВИ, СЕГА ЏЕЛАТИ

Шарените платеници видно се вознемирија по успешната трибина околу воведување на контроверзното сексуално образование, на која главни говорници беа Викарниот Епископ Стобиски г.Јаков и универзитетскиот професор д-р Венко Андоновски, и каде јасно и гласно беа обелоденети и разобличени нивните стратегии…

Posted in Коалиција за заштита на децата

Оставете ги жените да зборуваат (репортажа од Австралија)

Изминатиот викенд, претставници од огранокот на Коалицијата за заштита на децата во Австралија присуствуваа на „Оставете ги жените да зборуваат“, настан организиран од познатата активистка за женските права и заштита на децата од родовата идеологија, Кели Џеј Кин од Англија….