Оддел: 04 Историја

Заслужни Македонци - д-р Анастас Коцарев
Posted in 04 Историја

Необнародени Македонци – Анастас Коцарев, д-р

Градоначалникот на општина Бонди и член на Парискиот регионален совет г. Стефен ЕРВЕ во придружба од советникот за култура и одбележување настани г. Отман АСАДИ и претседателот на здружението „Заборавени Македонци“ од Париз, г. Златко НИКОЛОВСКИ полагаат венец на гробот…