1 thought on “1892_Ѓорѓија Пулевски – Славјано-Македонска општа историја

  1. Ги почитувам особено историските факти од Ѓ.Пулевски, од едноставна причина што во оние времиња немало политика во историјата.Овој гигант на македонизмот и трибун во борбата за Македонија и македонската нација, како самостојна слободна и освестена членка на Балканот/читај Мкедонскиот полуостров/и во меѓународната заедница.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *