1941-1945_Македонски партизански единици од НОБ

• 1942. •

 

• дел од одредот Даме Груев, 1942 година •

 

• дел од одредот Даме Груев, 1942 година •

 

• дел од одредот Димитар Влахов, 1942 година •

 

• дел од одредот Димитар Влахов, 1942 година •

 

• дел од одредот Димитар Влахов, 1942 година •

 

• дел од одредот Јане Сандански, 1942 година •

 

• дел од одредот Гоце Делчев, 1942 година •

 

• дел од одредот Гоце Делчев, 1942 година •

 

• дел од Шарпланинскиот одред, 1943 година •

 

• I Егејска Ударна Бриграда – дефиле во Битола •

 

• I Егејска Ударна Бриграда – дефиле во Битола •

 

• I Егејска Ударна Бриграда – дефиле во Битола •

 

• I Егејска Ударна Бриграда – дефиле во Битола •

 

• дефиле во Скопје, 1944 година •

 

• дефиле во Скопје, 1944 година •

 

• дефиле во Скопје, 1944 година •

• дефиле во Скопје, 1944 година •

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *