1885.10.05_Chester Times

Ако стане пошироко познато или верувано, дека војската постои само на хартија, Србите, Албанците, Македонците и Грците ќе се кренат како еден човек.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *