1925.12.12_The New York Times

Судирот меѓу македонските фракции пред сѐ како последица на бугарските подметнувања се одвивал во Македонија, во Бугарија, посебно во Софија, но и низ европските метрополи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *