1944.12.18_Toronto Daily Star

Албанската герила за време на Втора Светска војна предводена од Енвер Хоџа добро соработувала со Македонците и Југословените под команда на Маршал Тито.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *