1941-1944_Бугарскиот фашизам во ВСВ

Разни слики и податоци за уделот на бугарската држава во поддршка на фашистичката страна од Втора Светска војна.

Види повеќе…

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *