1941-1945_Грците за ‘Бугарската фашистичка окупација’

Слика од јавен натпис потврдува  за „Бугарската фашистичка окупација“ како одредница и на Грција земја членка на ЕУ, за улогата на бугарските војски на просторот од денешна Грција за време на Втора Светска војна.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *