2018_Костис Карпозилос, Димитрис Христопулос - '10+1 прашања и одговори за македонското прашање'

„... * Прво, уште од почетокот беше погрешно да сакаш на друга земја да ѝ наметнеш име, колку и да не се согласуваш со нејзиното. ....“

mk_MK
mk_MK