1892_Списание ‘Лоза’, бр.1, стр 2-3

1892_Списание 'Лоза', бр.1, стр 2-3

“…Само еден силен отпор од наша страна може да не заштите од непријателските посегања… Тоа треба да биде стремеж на секој еден кој се чувствува Македонец, каде и да се наоѓа…“

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *