1850+_Gl. Vassilofschi Photograf Macedonenu Dui Ochritu

1850+_Gl. Vassilofschi Photograf Macedonenu Dui Ochritu

“Гл. Василевски македонски фотограф од Охрид.“

Запишано на влашки јазик на задната страна на фотографија направена кон средината на 19 век.

Konstantin Miladinov? The Mystery of an old photograph from Ohrid

 

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *