2021.07.10_БНТВ – бугарска историчарка за окупацијата на Македонија

2021.07.10_БНТВ - бугарска историчарка за окупацијата на Македонија

Здраворазумската историја не може да спори дека настрана од бугарската пропаганда, целокупната правна документација, зборува за бугарска ОКУПАЦИЈА, а не за ослободување на Македонија од страна на бугарската војска, во текот на Втора Светска војна.

Посочил: think.mk