Збирка народни сведоштва – Беломорско 2022 (видео листотека)

Збирка народни сведоштва – Беломорско 2022 (видео листотека)

 

Збирка на видеа (снимени 2022 година) со разни дружбени сведоштва за македонскиот народ во јужниот дел од Македонија.

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.