Збирка лични сведоштва – Голо Брдо, Мала Преспа, Гора (видео листотека)

Збирка лични сведоштва – Голо Брдо, Мала Преспа, Гора (видео листотека)

 

Збирка на видеа со разни лични сведоштва на Македонците кои живеат задгранично во источниот дел од Македонија.

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.