1866 « 2015_Maria Ethimiou, prof. of history, Athens – The Arvanites of Greece

1866 « 2015_Maria Ethimiou, prof. of history, Athens - The Arvanites of Greece

Во статија од сериозно списание од 1866 година искажано е негодување зошто властите малку превземаат за да се смени состојбата кога во окружвањето на Атина може да се слушне само албански говор.

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *