2018.10.31_Pew Research Center – ‘The most culturally chauvinist people in Europe? Greeks, new research suggests’

2018.10.31_Pew Research Center - 'The most culturally chauvinist people in Europe? Greeks, new research suggests'

Современа европска потврда за големината на тековниот шовинизам кај соседните негатори како современа последица на историски неосудената фашистичка традиција во Грција и Бугарија.

 

Извор: Bigthink