1941-1950_Грчки воени злосторства

1941-1949_Грчки воени злосторства

Едно лично сведоштво од грчки војник за злосторствата правени над македонското население за време на Граѓанската војна.

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *