1922+_МПО собир

1922+_МПО собир

Собир на Македонската Патриотска Организација (МПО) од Лорејн, Охајо, САД, на која е истакнато знаме со „Александар Велики“.
На печатот од организацијата стоел слоганот: „Македонија на Македонците“.