1922_J. N. Larned – ‘The new Larned history’, v.I, pg.820, Springfield, Massachusetts

1922_J. N. Larned - 'The new Larned history', v.I, pg.820, Springfield, Massachusetts

Македонците со посебна боја се наведени како „македонски словени“. Бугарите според картата се заведени како Славомонголи.

 

Посочил: Пољакот од Македонија

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *