1901.01.25_Archiva Ministerul externe RS Romania, fond No. 21, Konstantinopol, politice, vol. 61

Вероучение - Поука 03

Сандански – „… покажува неприjателски тенденции кон бугарското царство и Егзархиjата во Цариград …“ –

микрофилм, Архив на Македониjа, Скопjе, 12/25.I.1901

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *