1929.11.05_Christ Koteff of Macedonian Nationality, Australia

1929.11.05_Christ Koteff of Macedonian Nationality, Australia

Христо Котев, од Македонска Националност, роден во Битола и кој престојува пет години во Австралија, кој сега престојува на 47ма Аргиле улица, Сиднеј, побарува натурализација под Националниот Комонвелт Акт, 1920-1925.

1929.11.05_Christ Koteff of Macedonian Nationality, Australia

Посочил: Саша Узунов