Збирка лични сведоштва – Беломорско (видео листотека)

Збирка лични сведоштва – Беломорско (видео листотека)

 

Збирка на видеа со разни лични сведоштва на Македонците од јужниот дел од Македонија.

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.