Збирка лични сведоштва – Пиринско (видео листотека)

Збирка лични сведоштва - Пиринско (видео листотека)

 

Збирка на видеа со разни лични сведоштва на Македонците од источниот дел од Македонија.

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.