Збирка народни сведоштва – Пиринско (видео листотека)

Збирка народни сведоштва - Пиринско (видео листотека)

 

Збирка на видеа со разни дружбени сведоштва за македонскиот народ во источниот дел од Македонија.

За секое следно видео од листотеката кликнете на копчето од видеото.