Оддел: БII Е-КНИГОТЕКА

Збирка на книги со национално значење во електронски облик.

Posted in БII Е-КНИГОТЕКА

Б05 Е-КНИГОТЕКА

    Сите поставени е-книги биле или добиени од наши соработници или претходно симнати од други места на интернет. Доколку постои нарушување на творечките права, Ве замолуваме известете нѐ, за да ги отстраниме, доколку тоа се докаже како точно.