1924.01.04_The Times – A Revolutionary Chief, Alexandroff of Macedonia, London

1924.01.04_The Times - A Revolutionary Chief, Alexandroff of Macedonia, London

Тодор Александров:
“Народот нема да прифати да биде управуван ни од Србите ни од Грците или од Бугарите”
“Организацијата е народот и народот е организацијата”
“Македонија за Македонците”

Внесете мислење

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *