Оддел: А17.3 Само посока

Податоци поткрепени БЕЗ СЛИКА СО ПОСОКА, кои не се поврзани со самобитноста на македонскиот народ, но кои ги рушат националните табуа на АЛБАНСКИТЕ негатори.

1405 –1468 « 2006_Петар Поповски - 'Ѓорѓија Кастриот - Искендер', МТВ документарец
Posted in А17.3 Само посока

1405 –1468 « 2006_Петар Поповски – ‘Ѓорѓија Кастриот – Искендер’, МТВ документарец

1913.02.20_The Daily Telegraph, Sydney, Australia, pg7
Posted in А17.3 Само посока

1913.02.20_The Daily Telegraph, Sydney, Australia, pg7

Рускиот Цар Николај II: „… Вистинските Албанци не надминуваат половина милион и се наоѓаат западно од реката Црн Дрим. Населението се состои главно од Словени, албанизирани под турски притисок и ја задржуваат сопствената религија и обичаи …“ Истиот ден слична…

Каплан Буровиќ - Кои се Албанците!?
Posted in А17.3 Само посока

Каплан Буровиќ – Кои се Албанците!?